Over ons

Welkom bij PB-chauffeurs!

Wij zijn Pim van der Heiden en Boris van Geffen, de trotse eigenaren van PB-chauffeurs. Onze onderneming is ontstaan uit een gedeelde passie voor auto’s, en wat begon als een gezamenlijke hobby, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waar we met veel plezier en toewijding aan werken. Op 7 februari 2023 hebben we officieel de stap gezet en ons bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Historie van PB-Chauffeurs :

De liefde voor auto’s zit diep in ons DNA. Wat begon als het delen van verhalen over onze favoriete voertuigen, groeide uit tot een gedeelde visie op mobiliteit en chauffeursdiensten. Onze gezamenlijke ervaringen en connecties vormden de bouwstenen voor PB-chauffeurs.

Bij PB-chauffeurs geloven we in het leveren van hoogwaardige chauffeursdiensten die verder gaan dan alleen het besturen van een auto. Wij streven ernaar om een naadloze en plezierige reiservaring te bieden, waarbij professionaliteit, comfort en veiligheid voorop staan. Ons team van ervaren chauffeurs deelt onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, waardoor we samen een sterke en betrouwbare service kunnen bieden.

Of het nu gaat om zakelijk vervoer, evenementen of persoonlijke reizen, wij staan klaar om aan al uw chauffeursbehoeften te voldoen. Onze passie voor auto’s en ondernemen drijft ons om constant te streven naar verbetering en innovatie, zodat we u altijd de best mogelijke service kunnen bieden.

Dank voor uw interesse in PB-chauffeurs. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze wereld van hoogwaardige chauffeursdiensten, gedreven door passie, toewijding en een liefde voor auto’s.

Uw reis, onze passie!

Plan direct een rit in.