Valet Parking

Het vinden van een parkeerplek kan voor ongemak zorgen bij uw gasten, wat kan resulteren in vertragingen voor reserveringen of evenementen. Met onze autoservice stappen uw gasten eenvoudig voor de deur uit, waarna een keurige chauffeur hun auto professioneel parkeert.

Deze hoogwaardige parkeerdienst voegt een extra dimensie toe aan de beleving in uw restaurant of tijdens evenementen.

Wat is Valet Parking?

Valet Parking is een premium parkeerdienst die vooral inzetbaar is bij exclusieve restaurants, luxe hotels, evenementen, luchthavens, voetbalclubs en in zakelijke omgevingen.

Gasten of VIP’s kunnen recht voor de deur uitstappen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het zoeken naar een parkeerplaats.

Een ervaren Valet Parking chauffeur neemt de verantwoordelijkheid voor het parkeren van de auto. Wanneer de gast of VIP gereed is om te vertrekken, wordt de auto nauwkeurig voor de deur teruggebracht.

Valet parking door PB-Chauffeurs

Bij PB-Chauffeurs kun je rekenen op goed opgeleide chauffeurs met een vlekkeloze rijstijl. Onze chauffeurs hebben ruime ervaring met het besturen van verschillende auto’s.

Indien er onverhoopt schade aan de auto wordt veroorzaakt door onze chauffeurs, zullen wij het eigen risico van de verzekering vergoeden. Gelukkig is een dergelijk incident nog nooit voorgevallen.

Op aanvraag noteren onze chauffeurs de begin- en eindkilometerstand om te waarborgen dat er geen onnodige kilometers worden gereden.

PB-Chauffeurs beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een vlotte en efficiënte Valet Parking-service, inclusief veilige sleutelkluizen. Bovendien zijn onze chauffeurs te allen tijde representatief, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling gedurende het gehele proces.

Voordelen van de BOB Service:

Neem contact op.